Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Bakery Awards 2022 που διοργανώθηκε από την εταιρεία BOUSSIAS. Για 1η φορά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και η βιομηχανία που σχετίζεται με την αρτοποιία. Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν συνολικά 25 εταιρείες του κλάδου, για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων ή των καταστημάτων τους.
Αποκλειστικός χορηγός στη τελετή απονομής των Bakery Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήταν η εταιρεία Μύλοι Λούλη, που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά και ηγείται του κλάδου της αλευροβιομηχανίας.
Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης συμμετείχε στην απονομή των βραβείων και μεταξύ άλλων σε μια σύντομη δήλωσή του, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε ότι:
«Μια από τις διατροφικές τάσεις στις οποίες εστιάζει η εταιρεία, είναι η στροφή των καταναλωτών σε πιο υγιεινές συνήθειες ‘αντιμετωπίζοντας το φαγητό σαν μέσο πρόληψης, σαν το φάρμακο πριν το φάρμακο’. Ήμασταν από τις πρώτες εταιρείες που λανσάραμε προϊόντα σε αυτή την κατεύθυνση, όπως το ψωμί με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, προϊόντα χωρίς γλουτένη, ενώ πριν έξι μήνες λανσάραμε το νέο αλεύρι Πολύκαρπο για τους καταναλωτές. Τώρα λανσάρουμε στην αγορά τη νέα μας φαρίνα με πέντε δημητριακά, ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις».
You could read more about Agriculture and Food Here